Vi forlot Koh Samui paa torsdag til fordel for Koh Pha Ngan og den store fullmaanefesten som vi har ventet paa helt siden i host. Vi hadde ikke booket hotell paa forhaand, saa der stod vi med 20kg baggasje paa ryggen i solsteika og ikke ante hvor vi skulle begynne. Plutselig kom det en fyr paa moped som lurte paa om vi hadde en plass aa bo. Han kunne tilby ett fint hotell til en rimelig penge. Da vi kom dit, takket vi ja paa flekken. Hotellet er ett lukseriost spahotell, og er ett av de billigste og fineste vi har bodd paa hittil. Vi har tilsammen betalt under 1000kr hver for en uke.

 

 

 

 

Dagene har ikke gaatt til annet mer enn soling, bading, spising, shopping og festing. Vi har faatt slappet av og koset oss veldig.

Ett par bilder fra dagene her paa Koh Pha Ngan:

 

Saa var det plutselig mandag, og fullmaanefest! Vi gledet oss som to barn foer juleaften. I mellomtiden hadde vi faatt oss venner som vi hadde festet med tidligere: to koselige, svenske jenter som bor paa samme hotell som oss. Vi hadde hoert at festen kom til aa vare langt ut paa formiddagen neste dag, saa vi bestemte oss for aa begynne litt senere for aa kunne holde ut. Klokka 22:00 kom de svenske til rommet vaart. Der satt vi og tok oss noen drinker (doble selvfolgelig), og skravlet helt til vi dro ut klokka 01:00. Vi tok hotellets tuk-tuk nedover mot sentrum, men pga festen var nesten alle gatene stengt, saa vi kjorte ikke lenge foer vi maatte gaa resten av veien. Da sa Tonje til sjoforen: "No tips today" fordi han ikke kunne kjore oss lengre, og vi gikk med folkemengen mot stranden. Det forste vi saa da vi kom dit, var folk overalt. Noen hadde til og med stumpet av allerede, og laa og sov i sanden. Det forste vi gjorde var aa kjope oss en bucket (en botte med mange triple vodka/battery) som vi delte med svenskene. Tiden paa stranden gikk veldig fort. Vi mistet svenskene etter hvert, og surret resten av natten for oss selv. Plutselig var klokka 6, og vi satte oss paa stranden for aa se paa soloppgangen. Da det ble helt lyst, folte vi for aa ta kveld. Festen hadde absolutt staatt til forventningen. :)

Her er ett noe redusert utvalg av bildene fra fullmaanefesten:

 

Det forste synet som motte oss da vi kom paa Haad Rin Stranden

Vaare svenske venner og Tonje! :)

Cathrine med en bucket..

Vi fikk oss bodypaint som lyste i morket. Selvlysende ting var veldig "in" paa fullmaanefesten!

Masse folk..

..og enda mer folk :)

Cathrine og Tonje, lykkelig paa stranden! :)

Det ble solgt masse selvlysende ting paa stranden, og vi benyttet oss av det som dere kan se :)

Vaare svenske venner, Sara og Amanda!

Hvorfor ikke ta ett bilde av han som solgte oss vaare acessoirer ?

Oss igjen :)

Amanda, med sine bunnyorer og andre selvlysende ting :)

Tonje med sine nyinnkjopte, vakre selvlysende ting :)

Folk :)

Noen ble litt "slitne" utover natten.. :)

Her gaar det mot morgen, og folk sitter og ser paa soloppgang

Soloppgangen var vakker!

.. ogsaa var det plutselig lyst, og folk begynte aa trekke hjemover!

 

Fullmaanefesten er beryktet for baade salg og bruk av dop, men det saa vi heldigvis ingenting av. Vi kan absolutt anbefale festen til alle de som har lyst til aa oppleve en av verdens mest beryktede fester! Absolutt en opplevelse ;)

Da var 7 dager paa Koh Pha Ngan og Thailand over, og turen gaar videre til Malaysia og Kuala Lumpur i morgen. Det blir med ett litt tungt hjerte vi forlater Thailand, men gleder oss til nye land og nye opplevelser.

Sees i Malaysia! ;) Love you all!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende